HP E27Q G4 27″

239,00

Werk comfortabel en blijf gefocust met de geoptimaliseerde ergonomie en QHD-resolutie van de HP E27q G4-monitor met HP Eye Ease, ontworpen voor de manier waarop jij werkt. Maak het leven van je IT-team een beetje gemakkelijker met beheer op afstand.

Ervaar eenvoudige, handige connectiviteit

Aansluiten op je meest gebruikte apparaten via VGA, HDMI en DisplayPort. Sluit tot vier van je USB-accessoires rechtstreeks op het scherm aan met de geïntegreerde USB 3.2-hub.

Vind jouw comfortzone

Werk comfortabel met verstelbare kantel-, hoogte- en rotatie-instellingen. Gebruik pivotrotatie om gemakkelijk de portret- of landschapsweergave van meerdere monitoren aan te passen.

Haal de computer van je bureau

Creëer een efficiënte en compacte oplossing door de HP Desktop Mini direct op de standaard te monteren met de optionele HP B300-montagebeugel.

Je beeldscherm aanpassen en beschermen

Pas je beeldscherm aan en voorkom diefstal met de eenvoudige en intuïtieve HP Display Center-software. Hiermee kun je instellingen aanpassen, beeldschermen delen en zelfs je beeldscherm verduisteren als het zonder toestemming wordt losgekoppeld – allemaal via je hostcomputer.

Categorieën: , Product ID:7800

Extra informatie

Beelddiagonaal

27"

HD type

Full HD

Hertz

75

Ingebouwde USB Hub

Ja, 4x

Andere suggesties…

Media Installaties is een gespecialiseerde elektronica- en computerreparatiezaak in Zierikzee. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden ze een breed assortiment in televisies, audio,

Realisatie door Lifino