-6%

Samsung QE48S92DAEXXN (2024)

Oorspronkelijke prijs was: €1.649,00.Huidige prijs is: €1.549,00.

De nieuwe serie van Samsung (2024)!

Dit is de allernieuwste OLED TV van Samsung.

Een prachtig scherm met verbluffende beelden.

Reflectie word enorm terug gedrongen, uniek voor OLED!

Categorieën: , Product ID:7664

Beschrijving

Ongelooflijke Beeldkwaliteit met OLED Technologie vanuit elke hoek

De Samsung OLED 4K QE48S92D is ontworpen voor liefhebbers van hoogwaardige beeldkwaliteit die een iets compacter formaat verkiezen. Met zijn 48-inch scherm biedt deze televisie diepe zwarttinten, levendige kleuren en een ongeëvenaard contrast vanuit elke hoek dankzij de geavanceerde OLED technologie. De 4K resolutie zorgt voor haarscherpe beelden, terwijl Quantum HDR het contrast en de helderheid optimaliseert, zodat je zelfs de kleinste details kunt zien. Of je nu kijkt naar je favoriete films, series of sportevenementen, de QE48S92D levert telkens weer verbluffende beeldkwaliteit.

Slimme Functionaliteiten voor Eindeloos Vermaak

Deze televisie is meer dan alleen een scherm; het is een volledig entertainmentcentrum. Met de ingebouwde Smart Hub heb je direct toegang tot al je favoriete streamingdiensten zoals Netflix, YouTube en Disney+. De krachtige processor zorgt voor een soepele en snelle navigatie, en met de ingebouwde spraakassistent kun je de TV eenvoudig bedienen met je stem. Of je nu een filmavond plant of snel het nieuws wilt checken, de Samsung QE48S92D maakt het allemaal moeiteloos mogelijk.

Stijlvol en Slank Design

Het strakke en frameloze ontwerp van de Samsung QE48S92D maakt het een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Het slanke profiel en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een luxe uitstraling. Dankzij slimme kabelbeheeroplossingen blijven je kabels netjes en uit het zicht. Deze televisie is niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook een elegante toevoeging aan je woonkamer.

Perfect voor Gamers

Gamers zullen de lage input lag en de hoge verversingssnelheid van de Samsung QE48S92D waarderen. Deze functies zorgen voor een vloeiende en responsieve game-ervaring zonder vertraging. Met HDMI 2.1 ondersteuning ben je verzekerd van de beste prestaties en graphics, waardoor je volledig kunt opgaan in je favoriete games.

Extra informatie

Beelddiagonaal

48"

Processor

NQ4 AI Gen2 Processor

Beeldtechniek

OLED

HDMI ARC

Ja

4K Resolutie

Ja

4K Upscaling

Ja

Air Play 2

Ja

Andere suggesties…

Media Installaties is een gespecialiseerde elektronica- en computerreparatiezaak in Zierikzee. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden ze een breed assortiment in televisies, audio,

Realisatie door Lifino