Computer reparatie Zierikzee

Bent u van plan om uw computer te laten repareren in Zierikzee? Dan bent u bij Media installaties aan het juiste adres. We bieden namelijk ook computer hulp aan huis, zodat u niet hoeft te reizen met uw kapotte computer. 

Computer problemen zijn vervelend en kunnen uw werkdag of privétijd in de war sturen. Gelukkig bieden we in Zierikzee professionele computerreparaties aan, zowel op locatie als aan huis. Met onze hulp hebben we al veel tevreden klanten geholpen om weer snel aan de slag te gaan.

Laptop reparatie

Vanuit onze servicedesk Office 51 in Zierikzee bieden we professionele reparaties voor laptops aan. Of het nu gaat om een kapot scherm, een tragere prestatie of een ander technisch probleem, we staan klaar om u te helpen. 

We helpen u niet alleen met technische reparaties, maar ook met de installatie van een nieuwe laptop of computer.

Bent u bang dat uw laptop trager is geworden? Maak dan gebruik van onze systeemopschoningservice. Zo zorgen we ervoor dat u weer snel en efficiënt aan de slag kunt.

Onze Haal & Breng Service

Onze haal & breng service is speciaal ontworpen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om uw computer of laptop op te halen en te brengen.

Daarom bieden we in Zierikzee een haal & breng service aan. Hiermee kunt u uw apparaat laten ophalen en weer thuisbezorgen zonder dat u zelf naar onze servicedesk hoeft te komen. 

We bieden ook computerhulp op afstand, waarbij onze technici op afstand toegang hebben tot uw computer en op deze manier uw problemen snel kunnen verhelpen.

Media Installaties is een gespecialiseerde elektronica- en computerreparatiezaak in Zierikzee. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden ze een breed assortiment in televisies, audio,

Realisatie door Lifino