Hulp op afstand door
Media Installaties

Let op! Er kunnen kosten verbonden zijn aan onze services vanaf afstand. Ons consulttarief per half uur is €24,95.

Wij kunnen u helpen vanaf afstand. Klik hieronder op uw besturingssyteem & download het bestand. De download start automatisch,  installeer vervolgens het Anydesk bestand, voer uit. Kies hieronder uw besturingssysteem en voer het Anydesk bestand uit:

Voordelen van computer hulp op afstand

Wilt u liever dat we uw computer repareren op locatie? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wanneer u liever heeft dat we met u meekijken, dan bieden we ook computer hulp aan huis aan? Kom gerust langs, we helpen u graag!

Computer hulp of afstand

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze computer winkel te komen in Zierikzee? Maak dan gebruik van onze hulp op afstand service. Onze hulp op afstand service biedt u de mogelijkheid om vanuit uw eigen huis verbinding te maken met onze medewerkers, zodat we u kunnen helpen met uw computerproblemen. Dit betekent dat u niet hoeft te reizen naar onze winkel in Zierikzee om uw computerproblemen op te lossen. In plaats daarvan kunt u gewoon thuis blijven en kijken we vanaf onze winkel met u mee.

Media Installaties is een gespecialiseerde elektronica- en computerreparatiezaak in Zierikzee. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden ze een breed assortiment in televisies, audio,

Realisatie door Lifino