ua-92061649-1
html website templates

PC/Notebook Services en Reparaties

Vanuit onze servicedesk Office 51

Systeem opschoning 

€59,95

Uw apparaat wordt opgeschoond van verouderde systeem & registerbestanden. Ook spyware en virussen worden verwijderd. 

PC/Notebook startklaar* 

Gratis

Uw windows of ios versie wordt geinstalleerd en het account wordt aangemaakt
*Bij aanschaf van een nieuwe PC via ons 

PC upgrade W7 naar W10

€69,95

Uw laptop of PC wordt geupgrade van Windows 7 naar Windows 10. Alleen bij succes wordt dit bedrag in rekening gebracht. Wil u ook een opschoning hierbij dan betaald u €19,95 in deze combinatie extra. 

Media Consult per half uur

€24,95

Hulp bij vragen en/of instellen van uw computer en/of programma's in onze ServiceDesk

PC/ Notebook Compleet*

€89,95

Complete installatie van uw nieuwe PC of notebook + terugplaatsen van uw bestanden en installeren van programma's naar wens. Incl. instellen van mail etc.
*Bij aanschaf van een nieuwe PC via ons 

Onze Haal & Breng Service

€19,95

Het ophalen van uw PC en/of Notebook en thuisbrengen na reparatie of upgrade 

PC/ Notebook Basis Installatie

€59,95

Wij installeren uw apparaat met de bijhorende Windows installatie. Daarbij worden de gewenste software programma's voor u geinstalleerd. U moet wel in het bezit zijn van deze aangekochte software met licenties.

Consult op afstand per half uur

€24,95

Wij kunnen u ook helpen vanaf afstand bij problemen met uw computer. Wij kijken dan samen met u mee. Dit kan alleen telefonisch geactiveerd worden bel hiervoor 0111-700509
Klik hier -> ''Hulp of afstand'' voor meer info 

Schermreparatie Notebooks

v.a€149,00

Is uw scherm van uw laptop defect? Ook deze kunnen we maken. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het type display. U krijg van ons eerst een prijsindicatie nadat wij hem onderzocht hebben. Bij akkoord worden de onderdelen besteld en wordt uw notebook gerepareerd voor de afgesproken prijs.


Toch te duur? dan betaald u bij ons alleen de onderzoekskosten van €30,00 

Accu-reparatie Notebooks

v.a€69,95

Accu defect? ook deze kunnen we vervangen. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het type accu en de manier waarop de accu bevestigd zit. Zit hij vast in het apparaat of is hij ook eruit te halen? U krijg van ons eerst een prijsindicatie nadat wij hem onderzocht hebben. Bij akkoord worden de onderdelen besteld en wordt de accu vervangen voor de afgesproken prijs.

Toch te duur? dan betaald u bij ons alleen de onderzoekskosten van €30,00 

Powerrrr.. met HDD naar SSD

v.a€159,00

Is uw laptop zeer traag? in de meeste gevallen is uw HDD dan op zijn eind. Laat hem vervangen voor een SSD en ervaar prestaties die u voorheen nog nooit heeft ervaren. Het lijkt i.c.m een SSD of u een nieuwe laptop terugkrijgt qua snelheid. Wel kijken wij of dit past, dit is gratis. Laat u een keer informeren op onze Servicedeks.

Prijzen zijn afhankelijk van het type en grote in opslag. Prijzen zijn incl. een complete opschoning in spyware en virussen. Dit om kwaliteit te kunnen garanderen in werking. 

Aan Huis Services 

In beeld & audioapparatuur 

Oplossen van Signaalstoringen Delta Digitale TV 

Wij zijn getraind om de meeste storingen op Caox de verhelpen. Hierbij gebruiken wij altijd de juiste bekabeling, connector of versterker zoals deze hoort te zijn. Vraag naar de mogelijkheden...

Oplossen van
Signaalstoringen Canal Digitaal 

                 v.a. €49,95                 

Signaalprobleem op de Astra 1 of 3? LNB defect? Wij kunnen u helpen op elk vlak en werken nauw samen met Canal Digitaal. Ook het uitrichten van uw schotel is geen probleem. vraag naar de mogelijkheden.. 

Oplossen van Wifi-Problemen 

Wij beschikken over apparatuur om ook uw Wifi-problemen thuis op te lossen. Dit doen wij in combinatie met producten die wij zorgvuldig voor onze klanten hebben uitgezocht. Overal Wifi via 1 netwerk, tot 500m2...

Media Servicekosten 

€39,95

Onze Media Servicekosten zijn €39,95 per uur, voor hulp aan huis. 

Delta & Canal Digitaal Services

Wij zijn Dealer van Delta en Canal Digitaal en bieden uw alle abonnementen in TV of Internet. Daarnaast beschikken wij ook over de apparatuur voor thuis. We kunnen u in elk vraagstuk helpen 

Voorrijkosten 

€19,95

Onze voorrijkosten voor Schouwen-Duiveland zijn €19,95. Woont u buiten Schouwen-Duiveland? Vraag naar onze tarieven.